Mijn favorieten

Een Woning Aankopen


10 redenen om Dijk Vastgoed als aankoopmakelaar in de arm te nemen

1 Eigen belangenbehartiger
De makelaar die een huis in de verkoop heeft, behartigt maar één belang: het belang van de verkoper. Natuurlijk informeert de makelaar potentiële kopers wel zo goed mogelijk over alle bijzonderheden aan de woning.
 
2 Een gunstige prijs betalen
Dalende huizenprijzen, stijgend aanbod. In zo’n markt kun je makkelijk een scherpe prijs bedingen, daar heb je geen aankoopmakelaar voor nodig. Zou je denken! Want hoe weet je wat in de huidige woelige markt een huis echt waard is?
 
3 Geen roze bril op
Liefde maakt blind. Wie verliefd raakt op een huis heeft alleen maar oog voor de positieve karaktertrekken van de woning. Onze makelaar laat zich niet door gevoelens leiden. Hij kijkt met de afstandelijke blik van een buitenstaander naar het huis.
 
4 Geen kat in de zak kopen
Onze makelaar weet waar hij op moet letten en wanneer eventueel een bouwkundig onderzoek nodig is. Door een eigen makelaar in te schakelen voldoe je als koper bovendien automatisch aan je wettelijke onderzoeksplicht naar bijzonderheden en gebreken aan een woning.

5 Slim onderhandelen
Een aankoopmakelaar hakt dagelijks met het bijltje en weet dus hoe ‘ie slim moet onderhandelen over de prijs. Dit vereist kennis en ervaring die je als leek niet hebt. Want zeg nou zelf: hoe vaak in je leven koop je een ander huis?
 
6 Ontbindende voorwaarden
Komt de financiering wel rond? Lukt het om je huidige woning op tijd te verkopen. Onze makelaar weet welke ontbindende voorwaarden je moet bedingen. Hij of zij kan bijvoorbeeld adviseren om de NVM No-claim-clausule in de koopakte te laten opnemen.
Daarmee sluit je het risico op dubbele lasten uit.
 
7 Duidelijkheid over onderhandelingsmethoden
Er zijn allerlei manieren om een huis te verkopen. Hoe weet je als koper waar je aan toe bent? Wat mag wel en niet tijdens de onderhandelingen. Onze aankoopmakelaar maakt het proces inzichtelijk
 
8 Hulp bij zoeken
Nooit eerder stonden er op funda zoveel huizen te koop. Maar je moet wel een keuze zien te maken uit de talloze fotootjes van 2x3 centimeter. Soms lijkt het op het zoeken van een speld in een hooiberg. Om funda goed te kunnen benutten moet je haast professioneel mee bezig zijn. Als een aankoopmakelaar dus.
 
9 Netwerk van NVMmakelaar
Niet iedere koopwoning staat (meteen) op funda. Via het NVM-informatiesysteem zijn wij vaak als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod.
 
10 Gerichte aankoop
Zelf je droomhuis op funda gevonden? De aankoopmakelaar begeleidt je bij een succesvolle aankoop.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring